14.1.1 BANCADA EN MATERIAL PLÀSTIC


Fes click per descarregar la informació:
Catàleg Fitxa Tècnic Certificat Ambiental Certificat Assaig Tècnic

LOT 14. BANCADES EN MATERIAL PLASTIC > 14.1. BANCADA EN PLÀSTIC > 14.1.1. BANCADA EN MATERIAL PLÀSTIC

Marca: FORMA 5   Model: Glove

Bancada en material plàstic: de llargada 150 cm
Bancada de 3 places sense braços. Amb estructura i peus metàl·lics. Seient i respatller en material plàstic (poliuretà integrat o polipropilè injectat). Preparada per collar a terra. 

Bancada en material plàstic: de llargada 200 cm
Bancada de 4 places sense braços. Amb estructura i peus metàl·lics. Seient i respatller en material plàstic (poliuretà integrat o polipropilè injectat). Preparada per collar a terra. 

Bancada en material plàstic: de llargada 250 cm
Bancada de 5 places sense braços. Amb estructura i peus metàl·lics. Seient i respatller en material plàstic (poliuretà integrat o polipropilè injectat). Preparada per collar a terra.

Bancada en material plàstic: de llargada 150 cm
Bancada de 3 places amb braços. Amb estructura i peus metàl·lics. Seient i respatller en material plàstic (poliuretà integrat o polipropilè injectat). Preparada per collar a terra. 

Bancada en material plàstic: de llargada 200 cm
Bancada de 4 places amb braços. Amb estructura i peus metàl·lics. Seient i respatller en material plàstic (poliuretà integrat o polipropilè injectat). Preparada per collar a terra. 

Bancada en material plàstic: de llargada 250 cm
Bancada de 5 places amb braços. Amb estructura i peus metàl·lics. Seient i respatller en material plàstic (poliuretà integrat o polipropilè injectat). Preparada per collar a terra.

-Si voleu més informació respecte a possibilitats de mides, acabats de colors i materials, preus i plaços d’entrega ompliu el formulari que hi ha a continuació:

Més informació