Presentació

Realitzem projectes globals desde la planificació i disseny

fins a la construcció i equipament per a espais interiors.


EXPERT LINE, SL és una empresa que desenvolupa des de l'any 1963 la seva activitat empresarial, especialitzada, en projectes globals de construcció i equipament per a espais interiors.

Un servei de 360 ​​º que inclou des de l'estudi de les necessitats del client la distribució dels espais, l'enginyeria i disseny, el seu equipament i decoració.

En coherència amb aquesta cultura empresarial EXPERT LINE té un departament propi d'enginyeria i arquitectura tècnica per desenvolupar projectes d'interiorisme, il·luminació, disseny industrial i gràfic; així com poder col·laborar estretament, donar suport i assessorament a altres professionals: arquitectes, enginyers, facility managers, consultors, dissenyadors, interioristes, decoradors, etc., participant en projectes multidisciplinaris o bé gestionant-los íntegrament.

EXPERT LINE, posseeix l'acreditació, solvència tècnica i professional suficient per proposar solucions constructives i d'equipament òptimes, funcionals, ergonòmiques i innovadores per a grans corporacions, institucions i empreses (pimes), aportant la seva experiència de més de 50 anys, garantint un servei personalitzat i mantenint sempre un alt nivell de qualitat i exigència.

EXPERT LINE no presenta limitacions territorials en la realització de la seva activitat empresarial, col·laborant en projectes a nivell internacional. Les oficines administratives i tècniques estan ubicades a Girona, a més de posseir delegació comercial i tècnica a Barcelona, disposant de diferents plataformes logístiques per a la prestació dels seus serveis i productes.