Sectors laborals i industrials

EXPERT LINE i el seu equip d'enginyeria desenvolupa projectes integrals que s'adapten a les necessitats d'empreses productores, fàbriques, naus industrials, laboratoris, àmbit ESD, sales netes, etc. gràcies a l'ampli portafoli de productes i mobiliaris que vetlla per la seguretat del treballador en el lloc de treball.
 
EXPERT LINE es diferencia aportant solucions úniques per sectors laborals i industrials. L'equipament integral engloba, la instal·lació de paviments de seguretat; sòls antilliscants, higiènics fàcils de netejar i duradors fabricats amb una construcció patentada i única de vinils flexibles amb grànuls resistents a lliscaments durant tota la vida útil del producte.
 
Amb garantia del fabricant i sempre complint la normativa CTE per a cadascuna de les àrees de l'empresa:
  • Zones interiors seques.
  • Zones interiors humides, com ara les entrades als edificis des de l'espai exterior, terrasses cobertes, vestuaris, banys, lavabos, cuines, etc.
  • Zones exteriors, per exemple piscines, dutxes, zones previstes per a usuaris descalços, etc.
A més EXPERT LINE ofereix mobiliari específic com taquilles laborals o mobiliari i cadires adaptats a cada un dels llocs de treball per assegurar la salut i seguretat dels seus treballadors a més d'augmentar el rendiment dels empleats gràcies a l'ergonomia i una postura adequada que augmenta la qualitat del treball i en conseqüència augmenta la rendibilitat de la seva empresa. Els fabricants amb els quals EXPERT LINE treballa, compleixen la normativa DIN 68.877 i porten el distintiu de seguretat comprovada SG.
 
Alguns exemples d'obres realitzades en el sector poden ser FRIT RAVICH, fabricant de productes alimentaris a Girona; CARTOLOT, productor líder de cartró a Olot; PREFABRICATS PLANS productor de formigó a Santa Coloma de Farners, etc.