Educació

EXPERT LINE té una llarga experiència en el disseny i equipament de tot tipus de centres educatius, des de col·legis, universitats, centres privats, centres d'idiomes, ludoteques, etc amb la finalitat d'assegurar un ambient en les aules que convidi a l'aprenentatge.

A més, EXPERT LINE compta amb tot el mobiliari i accessoris necessaris per equipar totes les dependències del centre educatiu; aules, lavabos, sala polivalent, menjador, ludoteca, sales de reunions i per a docents, zones comunes i d'esbarjo.

EXPERT LINE ofereix mobiliari escolar en què el disseny i seguretat dels mateixos garanteixen el benestar dels menors i la tranquil·litat dels qui els eduquen en escoles i centres infantils. De la mateixa manera, l'equipament d'aquests centres educatius està dissenyat de forma ergonòmica que permet a l'estudiant i al mestre romandre concentrat i assegut còmodament per llargs períodes de temps. Addicionalment, la durabilitat i resistència són elements essencials per l'anti-vandalisme. Últim però no menys important, per afavorir que l'entorn escolar sigui el més agradable possible per a nens i adolescents, EXPERT LINE ofereix una vasta gamma de colors i materials que permeten adequar el mobiliari escolar de la seva elecció fins a aconseguir la imatge desitjada per a la seva escola o institució educativa, sigui Kindergarden, universitat, aules de capacitació corporativa, etc. propiciant un espai per a l'ensenyament.