Hotels, Restauració i locals d'oci

L'equip de EXPERT LINE gràcies a la seva dilatada experiència en la dotació d'espais d'oci, presenta solucions personalitzades afrontant amb total garantia d'èxit projectes globals de creació i renovació de qualsevol establiment hostaler.

EXPERT LINE desenvolupa el projecte de disseny de l'espai i planificació de la distribució del seu local. A més posa a la seva disposició una àmplia oferta de mobiliari específic per a l'equipament i decoració d'establiments hotelers, restaurants, apartaments, cafeteries, cases rurals, pubs, discoteques, menjadors, restaurants o locals d'oci amb l'objectiu de crear una experiència única per al usuari.

En col·laboració amb els proveïdors líders del mercat, EXPERT LINE subministra l'equipament idoni per a les diferents àrees del seu negoci, com ara habitacions, banys, recepcions, cuines industrials, restaurants, zones comunes, sales de conferències o convencions, exteriors, bugaderies, etc . gràcies a l'àmplia gamma de productes de qualitat amb els quals treballa, tot en cadires, taules, sofàs, bancades, matalassos, coixins, canapès, bressols, maleters, galants, caixes fortes, armaris, vitrines, mobles auxiliars, accessoris de bany, elements d'il·luminació, gerros, testos, cendrers, papereres, gandules, para-sols o productes de fabricació especial.