Socio-sanitari

L'equip de EXPERT LINE ha realitzat obres en una gran varietat de centres sanitaris, hospitals, centres de salut i metges, clíniques dentals, residències geriàtriques, centres de dia, pisos adaptats, etc. Oferint la seva capacitat per realitzar equipaments "clau en mà", abastant des de l'estudi preliminar i projecte fins al lliurament final, passant per tots els passos necessaris per donar forma a les seves idees.

EXPERT LINE aporta les millors solucions per a l'equipament d'un centre relacionat amb la cura de la salut, sempre escollint de forma minuciosa el producte i adaptant-se a les normatives existents. A més posa a la seva disposició una completa gamma de mobiliari específic de primeres marques i qualitat contrastada. Llits, matalassos i coixins, mobiliari d'habitació, sofàs i butaques, carros lliteres i taules de reconeixement, armaris i vitrines, etc.

Alguns exemples d'obres realitzades en el sector poden ser l'HOSPITAL DEL PILAR a Barcelona, la clínica dental d'DENTAL CLÍNIC PALAMÓS situada a Palamós, etc.