EXPERT LINE no s'ha perdut el Lodz Design Festival a Polònia

EXPERT LINE no s'ha perdut el Lodz Design Festival a Polònia

EXPERT LINE ha volgut assistir al Lodz Design Festival (LDF) que s'ha celebrat a Polònia del 9 al 19 octubre 2014 a Lodz, sempre amb l'objectiu de renovar-se i aprendre de les noves tendències de països emergents com Polònia.

Lodz Design Festival (LDF) és actualment l'esdeveniment de disseny més important i reconegut a nivell internacional en el centre-est d'Europa. Presenta diferents cares de disseny, incloent el disseny industrial, arts i artesanies disseny, disseny gràfic, disseny de l'arquitectura i el disseny de moda. Reuneix les persones que responen als desafiaments amb una ment oberta i compromís, i que tenen el coratge de dissenyar i marcar la diferència. Perquè el disseny és més que una altra bonica cadira ...

Lodz Design Festival (LDF) és sinònim d'idees, persones i accions. Fundada el 2007, ha servit des del principi com una revisió dels èxits de disseny poloneses.
Lodz Design Festival (LDF) també encaixa molt bé en l'estratègia de la ciutat de Lodz que s'ha recuperat de la caiguda de la indústria tèxtil i ara està desenvolupant la seva identitat basada en les indústries creativas.Desde la seva fundació, el Festival ha atret més de 240.000 assistents de tot el món.

EXPERT LINE ha pogut ampliar suconocimiento gràcies a novetats tant en productes com o en marques i artistes del sector del disseny. Cal remarcar que la marca Barcelona va tenir cabuda al Lodz Design Festival (LFD) de la mà de marques com Mobles114, entre d'altres.